ATENTAT TERORIST NISA: ALTI DOI ROMANI SUNT DE NEGASIT. FOTO IN ARTICOL

Alti DOI CETATENI ROMANI sunt cautati cu disperare de prieteni si familie dupa ATENTATUL TERORIST de la NISA, de ziua Frantei.

Pe pagina de FACEBOOK SOS NICE deschisa pentru a ajuta victimele atacului din 14 iulie, a fost postat un anunt prin care se cer informatii despre doi romani despre care se stie ca erau in Nisa si care nu raspund apelurilor cunostintelor.

Cei doi sunt ALEXANDRU GOLDAN – un tulcean si prietena sa ELENA CONDEI  – din Bacau. Ambii sunt stabiliti in INSULA CAPRI. Pe aceeasi pagina de socializare, o multime de oameni dau share postarilor si pozei familiei in incercarea disperata de a obtine informatii. Cu totii spera ca romanii sa fie in viata.

Un al treilea roman, Cristian Coman, este si el de negasit de vineri. Din noaptea atacului, nimeni nu mai stie nimic el. Sotia si copilul acestuia au fost descoperiti de autoritati in weekend in spitale din Franta. Cei trei erau stabiliti in Austria, dar venisera in vacanta la Nisa. Alti doi romani, sot si sotie din Buzau, se aflau pe Promenade des Anglais cand camionul a intrat in oameni. Acum, cei doi sunt internati in spital in stare grava dar stabila.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: le figaro