ATENTATE FRANTA: Cel putin sase complici ai TERORISTILOR se afla inca in libertate

Cel putin sase presupusi complici ai autorilor SERIEI de ATENTATE de saptamana trecuta in FRANTA, soldate cu 17 morti, se afla inca in libertate, relateaza Ria Novosti, citand surse ale politiei franceze.

Autoritatile continua cautarile unui autoturism Mini Cooper, inregistrat pe numele tinerei HAYAT BOUMEDDIENE (26 de ani), partenera teroristului AMEDY COULIBALY, autorul luarii de ostatici intr-un magazin de produse evreiesti din Paris, care a fost ucis vineri de catre fortele de securitate franceze in timpul eliberarii persoanelor sechestrate de acesta. 

CITESTE SI: VAL DE ACTE ANTIMUSULMANE in Franta, dupa atentatul de la Charlie Hebdo 

Potrivit autoritatilor de la Ankara, HAYAT BOUMEDDIENE s-ar afla in prezent in Siria, dupa ce a trecut prin Turcia. Premierul francez MANUEL VALLS evocase in urma cu o zi ‘cel putin un complice’ al atacatorilor islamisti, fara sa ofere mai multe detalii. 

O serie de ATENTATE SANGEROASE au indoliat saptamana trecuta FRANTA, unde autoritatile urmau sa desfasoare marti mii de militari si politisti in intreaga tara pentru a contracara eventuale noi ATACURI.

CITESTE SI: Unde se afla HAYAT BOUMEDDIENE, sotia lui AMEDY COULIBALY, in timpul ATENTATELOR – OFICIAL 

Sursa foto: lemonde.fr