ATENTATE la BRUXELLES. Europarlamentarul RAMONA MANESCU: EUROPA este, din nou, tinta TERORISMULUI!

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU descrie, marti in jurul pranzului, starea de spirit de la sediul Parlamentului European la putin timp dupa seria de ATENTATE TERORISTE care au zguduit capitala BELGIEI, BRUXELLES, in aceasta dimineata.

“Din nou, Europa este tinta terorismului! Din nefericite, oameni nevinovati platesc cu viata dorinta unora de a-si impune vointa prin teroare. In fata aberantului unor astfel de actiuni suntem toti uniti. Suntem inca in sedinta Comisiei AFET de la PARLAMENT. Vestile despre atacurile teroriste de la aeroportul ZAVENTEM si de la statia de metrou MAELBEEK, de langa cladirile institutiilor europene, au intrerupt discutiile de aici si asteptam cu totii instructiuni de la secretariatul Parlamentului. Nivelul de alerta a fost deja ridicat la maxim. Suntem cu totii socati de evenimentele inca in derulare. Am tinut un moment de reculegere pentru cei care si-au pierdut viata in atentatele din aceasta dimineata si speram ca numarul victimelor sa nu creasca”, a scris RAMONA MANESCU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: LIVE VIDEO ATENTAT TERORIST LA AEROPORTUL ZAVENTEM DIN BRUXELLES. BILANTUL PROVIZORIU: ZECI DE MORTI SI RANITI. UPDATE

Reamintim ca, marti dimineata, mai multe ATENTATE TERORISTE s-au produs la BRUXELLES la aeroportul ZAVENTEM si statiile de metrou MALENBEEK si SCHUMAN, acestea din urma fiind situate la cateva sute de metri de  sediile marilor institutii europene, Comisia Europeana si Consiliul European.

Sursa foto: facebook/ RAMONA MANESCU