ATENTATE PARIS: Cei doi romani ucisi vor fi inmormantati in Franta

Cei doi tineri romani decedati in urma atentatelor de la Paris, Lacramioara Pop si Ciprian Ionut Calciu, vor fi inmormantati, sambata, in capitala franceza, la cererea parintilor acestora.

Primarul comunei maramuresene Coas, Sabin Rat, a declarat, vineri, ca Lacramioara Pop si Ciprian Ionut Calciu vor fi inmormantati in Franta.

“Am vorbit cu unchiul Lacramioarei, Vasile Pop, care traieste in Coas si a spus ca si ea si barbatul cu care avea un baietel, Ciprian Ionut Calciu, vor fi inmormantati, sambata, la Paris. Asa au cerut parintii lor.

La inmormantare vor participa si cele doua surori si fratele Lacramioarei, precum si mama ei, care era plecata in Franta de mai mult timp, impreuna cu fiica de 11 ani a Lacramioarei dintr-o relatie anterioara. Noi, la Coas, vom face, sambata, o slujba de pomenire la biserica in memoria ei”, a spus Rat.

CITESTE SI: PREMIERUL VALLS: Bilantul ATACURILOR TERORIST LA PARIS a crescut la 130 de MORTI

MAE anunta, sambata trecuta, ca doi cetateni romani au murit in atentatele de la Paris, informatia fiind confirmata de autoritatile franceze. Bilantul victimelor atentatelor teroriste din Paris, care au avut loc in sase zone ale orasului si au fost revendicate de gruparea Statul Islamic, este de 129 de morti si peste 350 de raniti.

Lacramioara Pop, in varsta de 29 de ani, era din localitatea Coas, judetul Maramures, iar vinerea trecuta, cand au izbucnit rafalele teroristilor, se afla impreuna cu iubitul ei pe terasa unui restaurant din Paris, la aniversarea unei zile de nastere. In urma atacurilor, si-a pierdut viata si iubitul femeii, Ionut Ciprian Calciu, de 31 de ani, din Tulcea.

Oamenii din comuna Coas spuneau ca Lacramioara Pop era o fata deosebita, muncitoare, care plecase in Franta de mai multi ani in cautarea unei vieti mai bune. Acolo l-a cunoscut pe Ionut, cu care avea un baietel de un an si jumatate.

CITESTE SI: VIDEO SOCANT: Momentul in care TERORISTA KAMIKAZE se ARUNCA IN AER la PARIS

Lacramioara mai avea o fata de 11 ani, din prima casatorie, pe care o adusese la Paris in urma cu cateva luni. Tot atunci a mers la Paris si mama Lacramioarei, pentru a o ajuta cu cei doi copii.

Potrivit primarului comunei Coas, cei doi tineri “o duceau bine la Paris si erau fericiti”.

“Si Lacramioara si barbatul ei lucrau, el era mecanic de lifturi, ea lucra ca barman – ospatar, aveau slujbe bune amandoi. O duceau bine acolo, erau fericiti la Paris”, afirma Sabin Rat.’

Sursa foto: stiripedia