ATENTATE PARIS: Tatal lui ABDELHAMID ABAOUD ‘regreta ca fiul sau nu a fost CAPTURAT VIU’

OMAR ABAOUD, TATAL LUI ABDELHAMID, jihadistul belgian UCIS miercuri in timpul unui ASALT AL POLITIEI FRANCEZE IN SAINT-DENIS si unul dintre presupusii organizatori ai ATENTATELOR DIN 13 NOIEMBRIE DIN PARIS, ‘regreta ca fiul sau nu a fost CAPTURAT VIU’, a declarat vineri avocatul sau, informeaza AFP.

‘El ar fi vrut ca Abdelhamid sa fie interogat pentru a intelege de ce A AJUNS LA O ASEMENEA DERIVA’, a declarat avocata acestuia, Nathalie Gallant, in fata catorva jurnalisti la palatul de justitie din Bruxelles. Avocata a precizat ca l-a intrebat pe clientul sau daca ar vrea sa-i RECUPEREZE TRUPUL NEINSUFLETIT, insa acesta din urma ‘nu i-a cerut sa faca demersuri in acest sens’.

Aflat in prezent in Maroc, ‘intr-o DEPRESIE PROFUNDA’, Omar Abaaoud i-a cerut in schimb avocatei sale ‘sa ia legatura cu autoritatile franceze’ pentru a obtine vesti despre un ALT FIU AL SAU, YOUNES, 15 ani, pe care Abdelhamid l-a dus in Siria, la inceputul lui 2014, ‘pentru a afla daca el mai este in viata’, a explicat aceasta.

CITESTE SI: S-A CONFIRMAT! ABDELHAMID ABAOUD, CREIERUL ATENTATELOR DE LA PARIS, A FOST UCIS

‘Clientul meu este extrem de calm, el se astepta ca aceasta sa se termine rau. El nu are decat REVOLTA SI FURIE IMPOTRIVA FIULUI SAU (Abdelhamid), nu-i gaseste si nici nu-i cauta vreo scuza’, a spus Gallant.

Abaaoud, supranumit ‘Abou Omar al-Baljiki’ (‘belgianul’ in araba), a fost ‘identificat in mod oficial’ joi, cadavrul sau fiind descoperit in imobilul luat cu asalt de fortele antitero in Saint-Denis, o suburbie a Parisului, a anuntat justitia franceza.

Potrivit ministrului de interne francez Bernard Cazeneuve, in afara atacurilor de la Paris in care au murit 129 de oameni, Abdelhamid Abaaoud, a fost implicat in patru din sase atentate, evitate sau dejucate de serviciile franceze incepand din primavara lui 2015.

Sursa foto: captura youtube