ATENTATE TERORISTE BRUXELLES: FAYCAL CHEFFOU, ELIBERAT din lipsa de probe!

Parchetul Belgian l-a ELIBERAT, luni, pe suspectul de terorism FAYCAL CHEFFOU, la cateva zile dupa ce presa a scris ca acesta ar fi al treilea jihadist filmat pe aeroportul ZAVENTEM din BRUXELLES. Potrivit procurorilor, justitia a decis eliberarea lui FAYCAL CHEFFOU din lipsa de dovezi, relateaza Reuters, citata de Newsro.

In weekend, presa belgiana a scris ca FAYCAL CHEFFOU, un jurnalist radicalizat si pus sub acuzare pentru acte de terorism. Potrivit ziarelor de la Bruxelles, FAYCAL CHEFFOU ar fi teroristul cu geaca deschisa la culoare si cu palarie filmat de camerele de supraveghere de pe aeroport impreuna cu cei doi kamikaze si care ar fi supravietuit atacului.

CITESTE SIATENTATE TERORISTE BRUXELLES. AL TREILEA JIHADIST DE LA AEROPORTUL ZAVENTEM, CAPTURAT

Ca jurnalist independent, FAYCAL CHEFFOU a atras atentia in iunie 2014, cand a postat un reportaj video in care reclama ca traditia musulmana din perioada Ramadanului este ignorata de administratorii unui centru de gazduire a refugiatilor, care serveau cina inainte de apusul soarelui, ceea ce facea ca multi credinciosi sa ramana nemancati.

Intre timp, politia belgiana a lansat luni un nou apel pentru detalii despre teroristul cu palarie. Mai mult, autoritatile au dat publicitatii si inregistrarea video de pe camerele de supraveghere din aeroport.

Sursa foto: captura youtube