ATENTATE TERORISTE PARIS. ANONYMOUS ameninta ca va ataca STATUL ISLAMIC (VIDEO)

Hackerii ANONYMOUS au anuntat ca iau in calcul ATACAREA GRUPARII jihadiste STATUL ISLAMIC (SI), care a revendicat ATENTATELE TERORISTE comise vineri noaptea LA PARIS si soldate cu 129 de morti si cel putin 350 de raniti, relateaza luni site-ul cotidianului francez Le Monde.

In timpul weekend-ului, mai multe inregistrari video si mesaje au fost difuzate pe mai multe retele de socializare online, amenintand STATUL ISLAMIC cu ”numeroase ATACURI CIBERNETICE”.

‘Aceste atentate nu pot ramane nepedepsite; de aceea, hackerii Anonymous din lumea intreaga va vor urmari, lepadaturilor care ucideti oameni nevinovati!’, se arata intr-unul dintre mesajele adresate direct organizatiei jihadiste.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS: AUTORITATILE AU RETINUT 23 DE PERSOANE SI AU CONFISCAT 31 DE ARME

‘Sa stiti ca va vom gasi. Vom lansa operatiunea cea mai importanta realizata vreodata contra voastra, asteptati-va la numeroase atacuri cibernetice! Razboiul a inceput, fiti pregatiti!’, mentioneaza un alt mesaj.

Hackerii Anonymous au ‘declarat razboi’ deja gruparii Statul Islamic dupa atentatul din luna ianuarie de la sediul publicatiei Charlie Hebdo din Paris si au lansat operatiunile #OpCharlieHebdo si #OpISIS. ‘Asteptati-va la o reactie masiva si frontala din partea noastra intrucat lupta pentru apararea acestor libertati este insasi fundamentul miscarii noastre!’, se putea citi intr-un comunicat Anonymous dat publicitatii pe 7 ianuarie, data atacului armat de la sediul saptamanalului Charlie Hebdo.

Incepand de atunci, Anonymous a publicat o lista de 9.200 de conturi de Twitter care au legatura cu gruparea jihadista Statul Islamic, pentru a determina reteaua de socializare sa le suprime. Obiectivul era acela de a avea ‘un impact serios asupra capacitatii Statului Islamic de a-si desfasura PROPAGANDA si a RECRUTA NOI RECRUTI”.

CITESTE SI: RAZBUNAREA FRANTEI! ASTAZI A LANSAT CEL MAI PUTERNIC ATAC IMPOTRIVA STATULUI ISLAMIC LA RAQQA

La zece luni dupa atacul de la redactia saptamanalului CHARLIE HEBDO, Franta este din nou in stare de soc dupa un val de atentate teroriste fara precedent. In tara a fost instituita starea de urgenta dupa seria de atacuri comise vineri noaptea in sase locuri diferite din Paris si soldate cu 129 de morti si cel putin 350 de raniti, dintre care 99 in stare foarte grava, potrivit celui mai recent bilant. Pana in prezent autoritatile franceze au identificat 103 dintre persoanele decedate in atentate.

Sursa foto: bloomberg