ATENTATE TERORISTE PARIS: Autoritatile au RETINUT 23 de PERSOANE si au confiscat 31 de ARME

ATENTATE TERORISTE PARIS. Autoritatile franceze au retinut 23 de persoane si au confiscat 31 de arme in contextul unor ample perchezitii in noaptea de duminica spre luni in cadrul starii de urgenta instituite dupa ATENTATELE de la PARIS, a anuntat ministrul de interne BERNARD CAZENEUVE (FOTO), citat de AFP.

ATENTATE TERORISTE PARIS. Ministrul  BERNARD CAZENEUVEa dispus in cursul ultimelor 48 de ore ‘104 de decizii de arest la domiciliu in cazul unor indivizi care au facut obiectul unei atentii speciale din partea serviciilor noastre’.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS: “CREIERUL” ATACURILOR SANGEROASE, IDENTIFICAT. 5 DIN CEI 7 JIHADISTI SINUCIGASI IDENTIFICATI SI EI

ATENTATE TERORISTE PARIS. La zece luni dupa atacul de la redactia saptamanalului Charlie Hebdo, Franta este din nou in stare de soc dupa un val de atentate teroriste fara precedent. In tara a fost instituita starea de urgenta dupa seria de atacuri comise vineri noaptea in sase locuri diferite din Paris si soldate cu 129 de morti si cel putin 350 de raniti, dintre care 99 in stare foarte grava, potrivit celui mai recent bilant. Pana in prezent autoritatile franceze au identificat 103 dintre persoanele decedate in atentate.

Sursa foto: lemonde