ATENTATE TERORISTE PARIS: Cine sunt cei doi ROMANI UCISI la Paris

Doi ROMANI AU PIERIT in TRAGEDIA DE LA PARIS, alaturi de alte 126 de persoane. LACRAMIOARA si CIPRIAN, care formau un cuplu de mai mult timp si care AVEAU UN COPIL, au fost IMPUSCATI in timp ce stateau la o terasa.

Doi cetateni romani au fost ucisi in atacurile teroriste de vineri seara din Paris, a anuntat sambata Ministerul roman al Afacerilor Externe, care precizeaza ca Ambasada Romaniei de la Paris “este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara”.

Potrivit Romania TV, CIPRIAN CALCIU si MARIA LACRAMIOARA POP erau impreuna de cativa ani si aveau un copil.

Lacramioara avea 29 de ani, era din Baia Mare, fiind absolventa a Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”. Ciprian Calciu era din Tulcea si a absolvit Colegiul Tehnic “Henri Coanda”.

CITESTE SI: ATENTATE TERORISTE PARIS:BILANT PROVIZORIU: 129 de MORTI, 352 de RANITI, printre care mai multi sunt STRAINI. LIVE TEXT

Cei doi tineri ar fi fost in barul La Belle Equipe, situat in arondismentul 11 al Parisului. Localul a fost atacat de teroristi sinucigasi, la ora 21.38, ora locala. 18 persoane care se aflau in bar au murit.

Cunoscutii spun ca cei doi romani se aflau la o aniversare si au cazut sub ploaia de gloante. Copilul era acasa, cu bunica din partea mamei.

In urma atentantelor sangeroase, 128 de persoane au murit, iar alte 180 sunt ranite. Paza a fost intarita la ambasadele din Romania. In acest moment, sefii de arme sunt reuniti la Guvern pentru a lua masuri de urgenta. In fata Ambasadei Frantei din Capitala a fost blocata circulatia.

In Franta este stare de urgenta, iar oamenii sunt indemnati sa stea in case. Toate locurile publice au fost inchise, iar manifestatiile sunt interzise pana cel mai devreme joi. Criminalistii ridica acum dovezi de la locurile atacurilor cumplite.

Sursa foto: Romaniatv