ATENTATE TERORISTE PARIS: FANATICII sustinatori ai STAT ISLAMIC sarbatoresc ATACURILE de la PARIS

SUSTINATORII FANATICI si, in egala masura, DEZAXATI ai gruparii teroriste STAT ISLAMIC transmit mesaje socante pe reteaua Twitter, dupa ATENTATELE TERORISTE petrecute vineri seara la Paris.

Simpatizantii STAT ISLAMIC sarbatoresc ATENTATELE SANGEROASE si au creat chiar hashtaguri pe reteaua de microblogging: “#Paris_On_Fire” – (“Parisul in flacari” – n.red), “#FranceUnderAttack” (“Franta sub asediu” – n. red.). Un alt hashtag folosit de suporterii jihadisti este #ParisIsBurning (“Parisul arde – n.red.), scris si in araba.

CITESTE SI: JURNALISTUL ANDREI MARIAN MIHAI A FOST RANIT GRAV IN TIMPUL ATENTATELE DE LA PARIS

“Parisul arde si, in curand, toata lumea va simti amaraciunea” sau “Urmeaza Roma, Londra si Washington” sunt cateva din mesajele postate de sustinatorii STAT ISLAMIC. Mesajele lor au fost raportate si cele mai multe au fost sterse de pe Twitter.

Sase ATACURI TERORISTE declansate SIMULTAN au avut loc, vineri seara, la PARIS. Este vorba despre doua explozii, provocate de kamikaze, langa Stade de France, unde avea loc meciul amical dintre Franta si Germania. Presedintele francez Francois Hollande a fost evacuat de pe stadion. In paralel, au fost semnalate mai multe incidente armate in zonele Fontaine au Roi, si Charonne.

CITESTE SI: STARE DE ALERTA LA PARIS: PESTE 128 DE MORTI SI 180 DE RANITI IN ATACUL TERORIST. CLARIFICARI LEGATE DE INCHIDEREA FRONTIERELOR. LIVE TEXT

De asemenea, la sala de concerte Bataclan, unde a fost o luare de ostatici, a avut loc un adevarat carnagiu. Politia franceza a anuntat ca in jur de 128 de oameni au fost UCISI, alti 180 fiind RANITI.

GRUPAREA TERORISTA STAT ISLAMIC a revendicat atentatele din capitala franceza.

Sursa foto: twitter