ATENTATE TERORISTE PARIS: MARINE LE PEN solicita DEMISIA lui FRANCOIS HOLLANDE si MANUEL VALLS

MARINE LE PEN, liderul principalei formatiuni de opozitie din Franta, solicita DEMISIA presedintelui FRANCOIS HOLLANDE si a premierului MANUEL VALLS dupa ATENTATELE TERORISTE de la PARIS.

MARINE LE PEN, liderul partidului de extrema-dreapta Frontul National, considera ca cei doi nu au gestionat asa cum trebuie criza ATACURILOR JIHADISTE. Declaratiile vin in contextul in care, directorul CIA a avertizat asupra unor noi atacuri in Europa.

CITESTE SI: FOCURI DE ARMA LA PERIFERIA PARISULUI: TREI TERORISTI AU FOST UCISI. UPDATE – LIVE TEXT

Intrebata, in cursul unei interventii televizate despre masurile luate de Autoritati dupa ATENTATELE TERORISTE de la Paris, MARINE LE PEN, liderul principalei formatiuni de opozitie din Franta, a declarat ca “masurile anuntate sunt foarte slabe”.

Liderul partidului de extrema-dreapta Frontul National a mai supus ca retragerea cetateniei, intensificarea controalelor la frontiere si monitorizarea atenta a islamistilor reveniti din Siria sunt propuneri facute de mult timp de partidul pe care-l reprezinta , a subliniat liderul formatiunii de extrema-dreapta.

In acest context, MARINE LE PEN a spus ca presedintele FRANCOIS HOLLANDE si premierul MANUEL VALLS ar trebui sa DEMSIONEZE dupa ATENTATELE TERORISTE comise la PARIS, unde au fost ucise cel putin 132 de persoane, alte circa 352 fiind ranite.

Sursa foto: lemonde