ATENTATE TERORISTE PARIS: POLITIA a IDENTIFICAT un al TREILEA ATACATOR de la BATACLAN

Politia franceza l-a identificat pe al treilea TERORISTcare s-a aruncat in aer in sala de spectacole BATACLAN in timpul ATENTATELOR SANGEROASE care au avut loc la PARIS, in seara zilei de 13 noiembrie. La BATACLAN, 90 de persoane au murit in timpul atacului, informeaza BBC.

Desi majoritatea presei franceze nu a dat numele atacatorului, publicatia Le Parisien l-a identificat drept FOUAD MOHAMED-AGGAD (foto), din Strasbourg. Acesta s-ar fi intors in Franta din Siria. Ceilalti doi atacatori sinucigasi de la BATACLAN au fost francezii OMAR ISMAIL MOSTEFAI, de 29 de ani, si SAMY AMIMOUR, 28.

CITESTE SI: ATENTATELE TERORISTE DE LA PARIS I-A COSTAT PE JIHADISTI 30.000 DE EURO

La 13 noiembrie, mai multe persoane cu arme Kalashnikov au intrat in TEATRUL BATACLAN, potrivit martorilor, si au deschis focul in timpul unui concert, luand ostatice peste 100 de persoane. Fortele speciale franceze au luat cu asalt sala de spectacole, iar trei suspecti JIHADISTI au murit.

Alte zeci de persoane au fost ucise, in multiple atacuri care au avut loc in mai multe zone ale Parisului. Autoritatile franceze au anuntat ca, in total, au decedat 130 de oameni.

Sursa foto: leparisienne