ATENTATE TERORISTE PARIS. Premierul VALLS avertizeaza: Teroristii pregatesc si alte atacuri indreptate nu doar impotriva FRANTEI

ATENTATE TERORISTE PARIS. Premierul francez MANUEL VALLS a declarat, luni, ca are informatii ca TERORISTII pregatesc si alte ATACURI indreptate nu doar impotriva Frantei, ci si impotriva altor tari europene.

“Teroristii pot lovi din nou in zilele sau saptamanile urmatoare. Nu ar trebui sa ne fie teama, ar trebui sa fim pregatiti pentru asta”, a declarat premierul francez MANUEL VALLS, citat de BBC.

CITESTE SI: RAZBUNAREA FRANTEI! ASTAZI A LANSAT CEL MAI PUTERNIC ATAC IMPOTRIVA STATULUI ISLAMIC LA RAQQA

MANUEL VALLS a adaugat FRANTAeste in razboi cu TERORISMUL si va actiona in consecinta: “Vom actiona, vom lovi si vom castiga”. Prim-ministrul francez MANUEL VALLS a mai declarat ca autoritatile cred noi atacuri teroriste sunt planificate.

“Stim ca OPERATIUNI TERORISTE au fost pregatite si sunt inca in curs de pregatire, nu numai impotriva Frantei, dar si impotriva altor tari europene”, a spus MANUEL VALLS.

CITESTE SI: TURCIA: ANKARA AFIRMA CA A DEJUCAT UN ATENTAT JIHADIST MAJOR IN ZIUA ATACURILOR SANGEROASE DE LA PARIS

Franta este in doliu dupa valul de atacuri sangeroase de vineri noaptea, cand 132 de persoane, printre care doi romani, au fost ucise sau au murit la spital din cauza ranilor suferite. In Franta, a fost declarata stare de urgenta si au fost reintroduse controale la frontiere, situatie ce e posibil sa fie prelungita pentru mai multe luni.

Duminica, Franta a organizat 20 de raiduri aeriene bombardand Raqa, oras din nordul Siriei si fief al organizatiei al ISLI.

Sursa foto: lemonde