ATENTATE TERORISTE PARIS: STAT ISLAMIC a revendicat OFICIAL ATACURILE: Acesta este doar INCEPUTUL! – DOCUMENT

STAT ISLAMIC a revendicat in mod oficial ATACURILE TERORISTE de la Paris, intr-o scrisoare redactata in araba si in franceza. Jihadistii au numit Parisul drept “capitala perversiunii si a lucrurilor abominabile”. Gruparea a explicat ca atacurile au fost realizate de opt “frati” care aveau arme si veste cu explozibil, informeaza The Independent.

Se pare ca locurile au fost alese in mod special, cei din STAT ISLAMIC numind concertul rock si meciul de fotbal “perversiuni”.

De asemenea, STAT ISLAMIC da vina pe Franta ca duce o cruciada impotriva musulmanilor, prin operatiunile militare din Siria si Irak. Mai mult, jihadistii sustin ca acesta e doar inceputul.

Documentul arata ca “soldatii Califatului au tintit capitala perversiunilor si lucrurilor abominabile”.

“Opt frati ce aveau asupra lor centuri pline de explozibil si arme au mers in zone din inima capitalei Frantei, alese in mod special: Stade de France, in timpul unui meci de fotbal impotriva Germaniei, la care se afla si imbecilul de Francois Hollande (presedintele Frantei – n.red.) ; Bataclan, unde sute de fani erau adunati la o petrecere a perversiunii; precum si alte tinte alese de dinainte din arondismentele 10, 11 si 18. Franta si cei care ii urmeaza calea vor ramane principalele tinte ale Statului Islamic”, potrivit declaratiei semnate de gruparea jihadista, potrivit The Guardian.

Sursa foto: TWITTER