Atentie burlaci! Focoasa Monica Barladeanu a dezvaluit ce fel de barbati ii plac

Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Monica Barladeanu, intoarce priviri, dar care este barbatul care o face pe ea sa intoarca privirea? ”Imi place barbatul care ma face sa rad”, a declarat Monica Barladeanu pentru ciao.ro. Astfel, focoasa bruneta a lasat o umbra de mister in ceea ce-l priveste pe omul care ii este alaturi.

La inceputul acestui an, Barladeanu dezvaluia faptul ca-si doreste foarte mult un copil. Insa tot ea spunea ca inca nu a gasit barbatul alaturi de care sa porneasca la acest drum.  “Este foarte greu sa iti faci o relatie in ziua de astazi pentru ca oamenii comunica mai mult virtual. Se cunosc virtual, iar mai apoi atunci cand se intalnesc si real constata ca nu se potrivesc.

Imi doresc ca barbatul cu care voi mai avea o relatie sa fi responsabil. Nu i-as ierta unui partener niciodata tradarea, iar aici nu ma refer neaparat la inselat. Chestia cu inselatul e discutabila. Depinde de context, daca ai sau nu ai copii. Niciodata eu nu as tine langa mine un barbat care iubeste pe altcineva. Din contra eu as fi cea care l-as trimite la acea persoana. Consider ca atunci cand iubesti lasi acea persoana sa fie fericita. Imi doresc foarte mult un copil”, a declarat prezentatoarea emisiunii ”Ferma vedetelor”, de la Pro TV. 

Sursa foto: cinemagia