CELE MAI PERICULOASE ZODII, DUPA DATELE FBI! LA ce INFRACTIUNI esti predispus in functie de semnul zodiacal

Zodia unei persoane spune multe despre infractiunile pe care le va comite, potrivit specialistilor. Cativa experti au analizat dosarele celor mai periculosi criminali in serie prinsi de FBI si au facut un clasament al celor mai periculoase zodii.

Expertii au luat pe rand cele patru categorii din zodiac: semnele de Foc, Apa, Pamant si Aer.

Zodiile de Foc
in aceasta categorie intra Berbecul, Sagetatorul si Leul. Dintre aceste zodii, Sagetatorii au cele mai multe infractiuni comise si sunt cel mai greu de prins, potrivit astrawoman.com. Berbecii au, de obicei, cele mai multe arme asupra lor, dar cu toate acestea, Leii sunt considerati cei mai periculosi.

Zodiile de Aer
Balanta, Gemenii si Varsatorul sunt zodii de Aer. Din aceasta categorie, Balantele comit cele mai multe infractiuni si sunt, de obicei, inarmate si foarte periculoase. Gemenii sunt implicati cel mai des in tot felul de fraude, iar Varsatorii savarsesc cele mai multe crime din razbunare.

CITESTE SI: Ce DEFECTE ai in functie de ZODIE. PUNCTELE SLABE ale fiecarui SEMN ZODIACAL

Zodiile de Pamant
Capricornul, Fecioara si Taurul sunt arestati in mod constant, potrivit datelor FBI. Taurii sunt foarte temperamentali, astfel ca sunt considerati periculosi, iar Fecioarele sunt mereu inarmate pana in dinti. Cazierele Capricornilor sunt pline de tot felul de infractiuni, de la furturi minore la crime, asa ca pot fi in fruntea topului celor mai periculoase zodii de Pamant.

Zodiile de Apa
Racul, Scorpionul si Pestii nu sunt lipsiti de o latura negativa. Dintre semnele de Apa, Racii comit cele mai multe si mai variate infractiuni, astfel ca sunt foarte periculosi. Scorpionii si Pestii sunt impulsivi, iar cele mai multe fapte penale sunt facute la nervi.

Potrivit datelor FBI, Racii sunt cei mai periculosi infractori din zodiac, urmati de Tauri. Pe locul trei urmeaza Sagetatorul, urmat de Berbec, Capricorn, Fecioara, Balanta, Pesti, Scorpion, Leu, Varsator si Gemeni. Nativul Gemeni este pe ultimul loc, deoarece infractiunile lui sunt rareori asociate cu violenta, cele mai multe fiind fraude si inselaciuni.

Ce infractiuni comit zodiile, potrivit FBI

Racul este, de obicei, un criminal pasional, ucide din placere si lasa o semnatura pe trupurile victimelor.

Taurii sunt implicati in spalare de bani si comit infractiunile singuri, fara complici.

CITESTE SI: ZODII CARE AU GHINION IN DRAGOSTE ANUL ACESTA

Scorpionii sunt escroci si hoti, dar nu prea isi ranesc victimele, daca viata lor nu este pusa in pericol.

Berbecii angajeaza pe altcineva pentru a comite faptele lor murdare, iar Capricornii sunt implicati in crima organizata.

Scorpionul este considerat cel mai sadic nativ, in timp ce Fecioarele sunt talhari sau hackeri. Balantele sunt atrase de fapte de coruptie, iar Pestii ajung, de cele mai multe ori intamplator, in infractiuni cu droguri. Leul se implica in fapte ilegale pentru a castiga faima si recunoastere sociala, iar Varsatorii sunt specializati in infractiuni informatice si inselaciune.

Sursa: unica