Atenție fumători! Aceste țigări dispar din România în mai puțin de o lună

Țigările mentolate dispar de pe piața din România în mai puțin de o lună. Această măsură este impusă de Directiva Europeană a Tutunului și este transpusă și în legislația din țara noastră.

Astfel, aproximativ jumătate de milion de fumători din România care foloseau acest fel de țigări vor trebui să renunțe la aroma de mentol sau să se reorienteze către țigările electronice unde pot folosi acest tip de aromă.

„Fumătorii români trebuie să știe că în mai puțin de-o lună nu vor mai găsi în piață țigări mentolate sau cu capsulă, dar vor putea opta pentru dispozitive care încălzesc tutunul, precum glo, sau pentru țigări electronice”, au transmis reprezentanții British American Tobacco.

”Consumatorii ne spun că doresc produse alternative la fumat care să ofere o experiență cât mai satisfăcătoare în comparație cu produsele tradiționale din tutun. Având în vedere acest lucru, am lansat recent noul glo Hyper, care combină cea mai avansată tehnologie de încălzire a tutunului a BAT, încălzirea prin inducție, cu un nou format al consumabilelor, care conțin cu 30% mai mult tutun și oferă șapte arome diferite, dintre care trei de mentol”, au mai adăugat aceștia.

Sursa foto: romania libera