ATENTIE, IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL! A murit in 1920, insa arata de parca ar fi in viata!

ATENTIE, INTERZIS CARDIACILOR! Mumia care socheaza o lume intreaga!

O fetita mumificata socheaza o lume intreaga, la 94 de ani de la moartea ei. Rosalina Lombardo a murit in anul 1920, la varsta de numai doi ani, insa si astazi ea arata de parca ar fi in viata.

Micuta Rosalina  Lombardo a murit din cauza unei boli infectioase. Cunoscuta sub numele de Frumoasa din Padurea Adormita, ea a fost mumificata la cererea parintilor.

Desi au trecut 94 de ani de la decesul ei, Rosalina socheaza mii de curiosi care vin sa o vada pentru ca in fiecare zi parul ei saten capata o alta nuanta, devenind roscat. Mai mult, unii spun ca micuta clipeste. Oamenii de stiinta explica schimbarea culorii parului prin faptul ca au existat variatii ale nivelului de umiditate. In ceea ce priveste clipirea ochilor, acestia au marturisit ca responsabile au fost aparatele de fotografiat. 

Citeste si: PROFETIA INSPAIMANTATOARE A PARINTELUI IUSTIN PARVU

Rosalina Lombardo este una dintre cele mai bine pastrate mumii din lume. Un antropolog italian, Dario Piombino, a gasit formula secreta care a pastrat corpul Rosalinei atat de bine. Antropologul italian a descoperit o nota scrisa de mana potrivit careia in corpul Rosalinei au fost injectate substante chimice precum formol, saruri de zinc, alcool, acid salicilic sau glicerina. Formalina, utilizata in prezent la scara larga, este un amestec de formaldehida si apa, care ucide bacteriile.

Salafiya Alfredo, cel care a imbalsamat-o pe Rosalina, a fost unul dintre primii oameni care a folosit aceste substante pentru mumificarea organelor. Alcoolul si aerul uscat din locul in care se afla sicriul micutei au dus la uscarea corpului fetitei si, in timp, la mumificare. Glicerina, la randul sau, a impiedicat organismul sa fie uscat prea mult, in timp ce acidul salicilic a prevenit dezvoltarea ciupercilor. Si sarurile de zinc sunt responsabile pentru conservarea organismului. 

“Zincul a dat rigiditate”, a spus Williams, adaugand: “Poti sa o iei din sicriu si va sta singura”.

Exista viata dupa moarte? Incredibila poveste a celui care a vazut moartea