ATENTIE la BLOWJOB FETELOR ! SEMNALELE care ANUNTA ca e timpul pentru un SEX ORAL

Vrei sa stii ce se petrece in mintea iubitului tau? Atunci fii atenta la semnalele pe care ti le transmite. Daca partenerul tau nu este tocmai tipul barbatului comunicativ, trebuie sa gasesti metode de a-i afla gandurile si dorintele. Ofera-i satisfactie orala atunci cand si-o doreste. Iata cateva indicii menite sa-ti spuna ca are nevoie de rasfat oral.

Iti rasfata buzele cu degetele

Daca in timpul preludiului, iubitul tau iti atinge senzual linia fetei cu degetele, insistand in zona buzelor, cu siguranta este foarte excitat. In cazul in care merge si mai departe si isi introduce usor degetul in gura ta, poti fi sigura ca viseaza la un blow job pasional.

Jocuri de cuvinte

Te intampina cu un sarut pasional si iti sopteste intr-un mod sexy ca s-a gandit intreaga zi la buzele tale? Atunci este posibil sa doreasca mai mult decat un sarut din partea ta.

Iti da de inteles ca este bolnavior…

… dar cu toate acestea te doreste nespus. Traducere: vrea sex, fara sa depuna prea mult efort. Sexul oral poate fi cel mai bun remediu sau l-ar face sa uite timp de cateva minute de febra si dureri de cap.

Te invita la un desert cu fructe si frisca servit de pe trupul lui

Te tachineaza o banana sau te serveste in mod senzual cu boabe de struguri sau capsuni, atingandu-ti delicat buzele? Este clar ca te provoaca. Daca te invita sa savurezi frisca de pe trupul lui gol, atunci este clar ce vrea.

Te indruma spre locul cu pricina

In timp ce se afla deasupra ta, se ridica mai sus decat tine pana cand ajungi fata in fata cu abdomenul lui? Atunci este clar ce isi doreste. Un alt gest evident este atunci cand iti indruma mainile sau capul spre barbatia lui.

Sursa text: eva.ro