ATENTIE! Lucruri care le taie barbatilor POFTA de SEX. EVITA-LE!

Chiar daca partea psihologica a sexului este mai putin complexa la barbati, multe femei fac greseala sa creada ca orice barbat vrea sex oriunde si oricum sau ca poate trece rapid peste orice inconvenient. Iata cateva aspecte care taie pofta de sex a barbatilor.

Lipsa ta evidenta de chef. Nu te astepta sa fie multumit doar pentru ca ai spus „Da” atunci cand limbajul corpului tau bate mai mult inspre „Nu”. Chiar daca incerci sa iti ascunzi lipsa de entuziasm, cei mai multi barbati vor detecta problema si vor fi si ei afectati. Un mod subtil de a-ti arata lipsa de chef este faptul ca il lasi doar pe el sa initieze partidele de sex.

CITESTE SI: Vrei o VIATA SEXUALA si mai FIERBINTE? Iata ce trebuie sa faci

Respiratia urat mirositoare. Singurul moment in care respiratia urat mirositoare nu este o problema este acela cand ai mancat alaturi de partener ceapa sau usturoi. In orice alta situatie, apa de gura, guma de mestecat sau bomboanele mentolate sunt necesare daca nu vrei sa ii elimini rapid pofta de sex.

Lenjeria intima neatractiva. Daca te prezinti ca o bunica in „budigai”, te va trata ca atare. Asigura-te ca alegi o lenjerie intima care sa-l incite, nu sa-l respinga de la prima vedere. Imprimeurile cu animale dragalase si inimioare merita la fel de mult porecla de „moartea pasiunii”.

Excesul de instructiuni. Daca incepi sa-i dai instructiuni ca o politista in intersectie de la primul sarut pe gat, ii vei taia cheful rapid.

De multe ori, barbatii apreciaza indiciile cu privire la zonele erogene sau la ritmul unor miscari, dar nu incerca sa-l contro-lezi complet: il vei jigni.

Lipsa ta de incredere in sine. Cand te simti prea grasa, prea slaba sau neatractiva din orice alt motiv, ii vei transmite si lui angoasele tale. Insistentele cu privire la stingerea luminii sau modul in care incerci sa-l faci sa evite anumite zone ale corpului tau sau pozitii sexuale sunt la fel de neatragatoare si ii taie pofta de sex. Daca iti iubesti corpul, il va iubi si el mai mult.

Orice mentiune despre un fost iubit. Incearca sa nu vorbesti prea mult despre fostii iubiti, mai ales intr-un context intim. Daca se simte comparat cu fostii, partenerul isi poate pierde brusc si interesul si cheful de sex.

CITESTE SI: Ce este in MINTEA BARBATILOR: vor sa CUCEREASCA sau sa fie CUCERITI?

Discutiile banale in pat. Vorbitul excesiv poate fi o problema, indiferent daca vrei sa discuti despre ce se intampla, sa-i vorbesti deocheat sau sa abordezi un subiect complet diferit. Daca simte ca nu esti cu adevarat captivata de moment, iar mintea iti zboara la cu totul altceva, isi va pierde si el interesul rapid.

Lipsa de ingrijire. Dupa nunta, putini barbati se asteapta sa fii intotdeauna perfect epilata si ingrijita ca la prima partida de sex. Nu poti insa nici sa adopti o atitudine de delasare totala. Lipsa de ingrijire a corpului tau ii poate taia cel mai repede pofta de sex, iar in multe cazuri, daca situatia devine permanenta, si dezinteresul lui se poate permanentiza.

Sursa eva