Atentie, soferi! Circulatia rutiera pe DN 10 Buzau-Brasov a fost inchisa

Circulatia rutiera pe DN 10 Buzau-Brasov a fost inchisa, miercuri dupa-amiaza, din cauza aluviunilor cazute de pe versanti pe sosea ca urmare a reactivarii alunecarilor de teren in zona dupa ploile abundente din ultimele zile.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar sef Florina Crucianu, traficul pe DN 10 a fost inchis dupa ce, in urma ploilor abundente din ultimele zile, s-au reactivat alunecarile de teren in zona si au inceput sa cada aluviuni de pe versanti pe sosea.

In prezent, in zona se lucreaza pentru curatarea drumului, insa autoritatile nu au putut preciza cand va fi reluat traficul pe DN 10.

Mondo News iti recomanda si: STATIUNEA BAILE OLANESTI, IN PERICOL! PAMANTUL A LUAT-O LA VALE, UN DRUM JUDETEAN A FOST INCHIS

”Circulatia este dirijata de politisti de la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau si de piloti de trafic. Le recomandam soferilor sa se conformeze indicatoarelor rutiere si indicatiilor politistilor rutieri pentru a nu fi implicati in accidente”, a declarat, miercuri, comisar sef Florina Crucianu.

Soferii au la dispozitie ruta ocolitoare Cislau – DJ 102B – Valenii de Munte, DN 1 A Cheia – Sacele.

Circulatia pe DN 10 Buzau-Brasov, in localitatea buzoiana Siriu, se desfasura cu restrictii si pana acum, timp de doua ore zilnic, intre 13.00 si 14.00 si 15.00 si 16.00, din cauza unor lucrari la o copertina ce va avea rolul sa opreasca sa mai ajunga pe sosea aluviunile formate in urma alunecarilor de teren. Aceste restrictii sunt valabile pana in 23 decembrie.