UPDATE. Atentie soferi! Cod galben de CEATA in 11 judete si pe Autostrada Soarelui

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare COD GALBEN DE CEATA, valabila pentru 11 judete si Autostrada Soarelui (A2) pana la ora 10.00.

UPDATE 9.30: Local in judetele Valcea si Gorj, inclusiv municipiile Rm. Valcea, Dragasani si Tg.Jiu, precum si drumurile europene si nationale aferente acestora se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Avertizarea este valabila pana la ora 11.00.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie,  CEATA se va instala local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, Toplita, local in judetul Covasna, drumurile nationale si europene  si local in judetul Brasov, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Brasov, Fagaras.

Citeste si: COD GALBEN DE CEATA PENTRU TREI JUDETE, EMIS DE ANM

Totodata CODUL GALBEN de CEATA este valabil si pentru judetele Braila, Ialomita, Calarasi, inclusiv autostrada A2 si local in judetele Vrancea, Bacau, Suceava, Vaslui si Botosani. Aici se va semnala CEATA care va determina vizibilitate redusa sub 200 m si izolat sub 50 m.

COD GALBEN DE CEATA IN 11 JUDETE SI PE A2