Atentie SOFERI, Politia e cu ochii pe voi! Cate RADARE sunt scoase pe sosele de PASTE

Politia Rutiera va folosi 404 echipamente de supraveghere video a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor cu ocazia Sarbatorilor Pascale, precizeaza sursa citata intr-un comunicat de presa.

Aproape 1.600 de politisti de la rutiera vor actiona la nivel national, in perioada Sfintelor Sarbatori de Pasti, pentru prevenirea evenimentelor rutiere si asigurarea fluentei traficului. Politistii vor actiona, in medie, zilnic, pe 340 de tronsoane de drumuri nationale si europene si vor folosi peste 400 de radare.

Citeste si: COSMIN CONTRA A RAMAS FARA PERMIS. POLITISTII L-AU PRINS CONDUCAND CU 127 KM/H IN LOCALITATE

Oamenii legii recomanda soferilor sa circule cu viteza adaptata permanent conditiilor concrete din trafic, sa evite depasirile riscante, in special cand se circula in coloana. De asemenea, pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule, mai ales atunci cand carosabilul este umed, mai precizeaza comunicatul de presa.

Soferii vor fi informati permanent despre conditiile de trafic si eventualele blocaje si rute ocolitoare prin intermediul Centrului Infotrafic din IGPR.

De asemenea, 11 de agenti vor fi scosi in strada pentru a asigura ordinea publica.

TRAFICUL RUTIER PE DN 1 A INCEPUT SA SE AGLOMEREZE IN ZONA STATIUNILOR DE PE VALEA PRAHOVEI

Sursa foto: aradon.ro