ATENTIE SOFERI! TRAFIC RESTRICTIONAT pe CENTURA CAPITALEI

TRAFICUL va fi DEVIAT, iar soferii vor circula cu restrictii pe CENTURA BUCURESTIULUI, in zona Chiajna. Circulatia rutiera va fi restrictionata pe o distanta de noua kilometri, mai precis portiunea care leaga drumul catre Chitila de Autostrada Bucuresti-Pitesti, informeaza postul de televiziune Digi 24.

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), CATALIN HOMOR, promite insa ca lucrarile incepute in urma cu mai bine de 12 ani se vor finaliza in luna mai 2017, informeaza postul de televiziune Digi 24. Mai mult, seful CNADNR promite ca pana la sfarsitul anului in curs pe CENTURA CAPITALEI  sa se poata circula pe doua benzi pe sens, iar pana in primavara anului viitor sa fie terminata lucrarea cu totul.

CITESTE SI: PODUL DE LA AGIGEA, INCHIS IN TOTALITATE. AUTOSTRADA SOARELUI INTRA IN REPARATII

“Traficul pe CENTURA CAPITALEI va fi deschis la doua benzi la finalul acestui an, vor fi lucrari adiacente, pe zona cea mai complicata a sectorului si anume in zona in care e traversat de apeducte – se va circula pe o suprafata de beton si la inceput de lucrari in 2017 se va circula pe asfalt. Este zona adiacenta unei benzinarii mari, km 57, in zona respectiva, tronsonul este traversat de trei apeducte si executia lucrarilor in acea zona se executa destul de dificil”, a precizat directorul CNADNR.

Desi s-au dat asigurari pentru termenul de finalizare a lucrarilor, CNADNR nu precizeaza insa de cand vor incepe restrictiile. De la inceperea lucrarilor de largire a CENTURII CAPITALEI(2013), CNADNR a modernizat putin peste un sfert din centura lunga de 72 de kilometri, respectiv portiunea cuprinsa intre localitatile Chitila (DN7) si Afumati (DN2), ce are o lungime de 20 de kilometri.

Pe sectiunea de 11 kilometru de la Afumati (DN2) la Glina (A2), unde lucrarile de largile au inceput inca din anul 2012, firma constructoare, Tehnologica Radion, a intrat in insolventa si contractul a fost reziliat. Catalin Homor a precizat ca acest contrat va fi relicitat in curand. In ceea ce priveste tronsonul de sud al CENTURII CAPITALEI, lung de 32 de kilometri, cuprins intre Glina (A2) si Chiajna (A1), Homor estimeaza ca pana la sfarsitul anului va fi scos la licitatie un contract pentru proiectarea si executia acestuia.

Sursa foto: realitatea