Atentionare COD GALBEN: Ploi si vijelii in 27 de judete

Meteorologii au emis, marti, o AVERTIZARE METEOROLOGICA de PLOI pentru aproape toata tara, valabila de azi, 22 iulie, incepand cu ora 18.00, pana miercuri, 23 iulie, ora 22.00. In intervalul prognozat vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

AVERTIZAREA METEOROLOGICA COD GALEBN de vreme rea se refera la 27 de judete, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Citeste si: PROGNOZA METEO PENTRU WEEK-END. AFLA CUM VA FI VREMEA LA FINELE ACESTEI SAPTAMANI

“In intervalul mentionat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Oltenia, Transilvania, nordul Moldovei si vestul Munteniei, precum si in zona de munte. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si, izolat, caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 25…30 l/mp si izolat 50…60 l/mp.

Instabilitatea atmosferica se va manifesta si in partea de vest a teritoriului, iar in dupa-amiaza zilei de miercuri (23 iulie) si in sud-estul tarii, dar trecator si pe arii mai restranse”, se arata in AVERTIZAREA COD GALBEN emisa de meteorologi.

AVERTIZARE DE PLOI SI VIJELII IN TOATA TARA, MARTI SI MIERCURI

Sursa foto: meteoromania.ro