ATERIZARE DE URGENTA pentru un AVION al GERMANWINGS, din cauza unei DEFECTIUNI TEHNICE

Un AVION Airbus A319 al companiei germane low-cost GERMANWINGS, care zbura sambata pe ruta Koln-Venetia, a fost nevoit sa aterizeze la Stuttgart din cauza unei “scurgeri de ulei” la unul dintre motoare, transmite Agerpres, care citeaza agentiile internationale de presa.

GERMANWINGS afirma ca, in urma constatarii defectiunii, comandantul a decis oprirea motorului in cauza si a aterizat la Stuttgart, folosind numai cel de-al doilea motor. Operatorul aerian subliniaza ca aterizarea s-a efectuat in siguranta, in prezent AVIONUL este verificat de echipele tehnice, iar cei 123 de pasageri urmeaza sa-si continue calatoria cu un alt AVION.

Citeste si: AVION PRABUSIT FRANTA: Noi dezvaluiri despre ultimele clipe din a DOUA CUTIE NEGRA a avionului

Compania aeriana low-cost, filiala a Lufthansa, se afla in centrul atentiei dupa ce pe data de 24 martie un Airbus A320 al acesteia a fost prabusit deliberat in muntii Alpi de copilotul ramas singur in cabina de pilotaj.

Citeste si: AVION PRABUSIT FRANTA: Autoritatile au GASIT a DOUA CUTIE NEAGRA a avionului

De asemenea, in cursul zilei de vineri, un alt avion al GERMANWINGS, care efectua cursa Hanovra-Roma, a fost deviat catre Venetia dupa ce unei pasagere i s-a facut rau in timp ce aparatul survola Alpii.

Sursa foto: wikipedia.ro