Ați stabilit data, ați ales locația iar acum este momentul în care încep cu adevărat pregătirile

Nunta este un eveniment complex care consuma multa energie si presupune multa cheltuiala, dar ofera un sentiment de implinire asa de mare, incat merita toate aceste eforturi. Iubirea implinita, noul statut dobandit dupa casatorie fac din acest eveniment unul unic.

Doua persoane care se iubesc devin de nedespartit fiindca isi jura credinta vesnica in fata sutelor de oameni. Poate ca au asteptat mult din cauza pandemiei sa poata sa organizeze si ei ospatul iubirii lor.

Ati stabilit data, ati ales locatia iar acum este momentul in care incep cu adevarat pregatirile, proba de foc a unei nunti fiind alegerea hainelor pentru mire si pentru mireasa.

Fetitele viseaza de mici la rochia de mireasa. Uneori ele improvizeaza atat rochia (transforma un cearsaf), cat si voalul  si se admira in fata oglinzii. Clipa in care vor deveni mirese li se pare magica si este un moment unic in viata fiecarei persoane fiindca marcheza trecerea la maturitate si asumarea de responsabilitati.

In momentul in care o fata frumoasa este ceruta de sotie, ea inchide ochii si se viseaza imbracata cu rochia alba, purtand voal si diadema si stralucind. O mireasa straluceste datorita rochiei bine alese, faptului ca este coafata, machiata, dar si de fericire. Frumusetea pe care implinirea o pune pe chipul cuiva este unica.

Se spune ca sunt miliarde de oameni pe planeta, in esenta pare ca seamana unul cu celalalt, dar ei sunt unici. Nu se ia in calcul diferentele culturale, de caracter sau de statut social, ci cele strict fizice.

Multe mirese isi pot gasi o rochie gata facuta intr-un magazin la masura 42, 44, S, L sau M, dar cu toate ca se incadresa in aceste standarde este posibil  ca rochia sa nu vina cum si-ar fi dorit mireasa.

Sunt domnisoare care poarta S, dar au bratele foarte lungi si cand aleg o rochie, o bluza sau un pulovar cu maneci lungi trebuie sa fie foarte atente. Ceea ce pentru majoritatea celor care poarta S vine bine si la maneci, imbracate pe aceste persoane originale par ca sunt haine imprumutate. Maneca se vrea lunga, dar pe bratele foarte lungi nu pare nici lunga, nici trei sferturi, ci pare ca a fost luata masura gresit. Exemplele pot continua. Asta se intampla cand o mireasa se grabeste si nu comanda rochia de mireasa cu cateva saptamani mai inainte sa o poata si proba in voie si sa ii vina si perfect.

Evenimentul este unic, toti ochii sunt pe mire, pe mireasa, pe domnisoarele de onoare, pe nasi si pe socrii, de aceea acesti actori principali ai unei nunti nu trebuie sa faca rabat de la eleganta sub nicio forma.

De ce Croitoria Picasso pentru rochia de mireasa?

  1. Pentru ca este un atelier de elita unde isi comanda tinute si celebritatile: cantarete renumite din tara, crainice de la televiziune si doamne din Parlamentul Romaniei.
  2. Tesaturile sunt aduse din Italia, din statele arabe, din Franta, renumite pentru finetea materialelor.
  3. Cusaturile sunt realizate manual, cu multa finete, astfel ca nu jeneaza nici cele care sunt plasate in interior.
  4. Croitoresele cu experienta sunt la curent cu moda si cu imbracamintea de ocazie, astfel ca pot sfatui corect o mireasa, dar pot sa indeplineasca si dorintele acesteia, facandu-i rochia dupa schitele sau descrierea acesteia.
  5. Seriozitatea este maxima, personalul care lucreaza in atelier fiind perfectionist. De aceea se si insista sa se efectueze probele inaintea finalizarii rochiei ca ea sa vina perfect pe corpul miresei.
  6. Varietatea modelelor care se cos aici. O mireasa poate comanda o rochie de mireasa traditionala, de printesa, tip sirena, cu manecile scurte, cu manecile lungi, cu spatele gol, lunga, foarte lunga (cu trena), dar si scurta. In magazine greu gaseste cineva o rochie de mireasa scurta. La capitolul varietate se remarca originalitatea casei de moda prezentate mai sus care este gata sa faca rochii de mireasa albe (clasice), dar si albastre, roz sau rosii.
  7. In portofoliul Croitoriei Picasso exista modele de rochii de mireasa, dar se poate realiza o piesa si dupa proiectul sau descrierea celei care urmeaza sa o poarte.

Alegerea rochiei de mireasa reprezinta una dintre cele mai importante etape ale organizarii unei nunti. Este la fel de importanta ca stabilirea meniului, alegerea si decorarea salii si alegerea muzicantilor pentru ca o mireasa  se aranjeaza pentru mirele ei, pentru toata lumea care a venit sa o vada si pentru ea insasi. Nu conteaza cate drumuri va face viitoarea mireasa la atelier, de cate ori va proba rochia sau la ce valoare se va ridica aceasta, important este sa fie frumoasa, eleganta si sa i se protriveasca.

Evident ca nu sunt recomandate rochiile care cantaresc zeci de kilograme din cauza volanelor, a trenei si a pietrelor/cristalelor de pe material pentru ca mireasa trebuie sa fie delicata, sa se miste usor, sa danseze ca un fulg de zapada.

Miresele care accepta sfaturile profesionistilor de la Croitoria Picasso sunt mereu bine imbracate si seduc prin frumusetea si eleganta lor.

Cine doreste sa aiba o rochie personalizata, o creatie unicat la propria nunta, isi comanda tinuta la atelierul de croitorie prezentat mai sus.

Croitoria Picasso este responsabila de tinutele unor personalitati la gale anuale renumite pentru ca dispune de resursele necesare pentru a imbraca oamenii cu pretentii din Romania.

Mireasa este asemenea unei zane, asemenea unei printese si viata ii surade sedusa fiind de frumusetea ei. Viitoarele mirese trebuie sa fie pretentioase la alegerea rochiei pentru ca evenimentul este unic si important.