Atotstiutoarea MONICA TATOIU si-a pus CLUJUL in CAP! A fost IMEDIAT PUSA la PUNCT

Monica Tatoiu a facut o vizita in Cluj-Napoca si a fost dezamagita de ceea ce a vazut. A scris pe Facebook, dar a primit si un raspuns pe masura. Monica Tatoiu critica orasul Cluj-Napoca: ”A fost un soc!”, informeaza jurnalistii de la stirileprotv.ro.

 ”La Timisoara in studentie imi umpleam buzunarele cu ele (n.red. castane prajite) si mergem sa vad filme subversive la Casa Studentilor. Despre Cluj nu stiu ce sa spun fara sa deranjez. O casa de amanet si ”outleturi” turcesti in centrul orasului. Vitrinele arata sinistru. Restaurantele bune sunt pline de straini. O ceainarie si o florarie ”posh”. Mai incolo un second hand numit ”Second Tex”. Ganguri murdare, nereconditionate. Tinerii nu vad detaliile astea.

 Pe mine m-au intristat contrastele care s-au accentuat. Intre lux ostentativ si saracie. Daca am deranjat va rog sa ma scuzati. A fost un soc”, a scris Monica Tatoiu.

Unul dintre internauti a pus-o imediat la punct pe atotstiutoarea Monica Tatoiu. ”Dar cersetorii si spalatorii de parbrize din Bucuresti nu va socheaza? Cladirile ale caror tencuiala iti cade in cap pe Calea Victoriei sau Piata Natiunilor Unite, nu va socheaza? Bezna din Parcul Izvor nu va socheaza? Bancile din Parcul Cismigiu pline de rahat de porumbei de nu poti sa te odihnesti deloc? Tiganii din zona centrala care cer taxa de protectie ca ai parcat pe strada sau trotuarul lor, nu va socheaza ? Cand mai treceti prin Cluj sa ma contactati sa va aduc pe drumul cel bun printr-un tur cultural-turisitc si horeca”, a comentat acesta, potrivit Stirilor ProTV.

Sursa foto: click!