Au mai multi BANI decat regina Elisabeth a II a Angliei! CAT DE BOGATI sunt David si Victoria Beckham?

David si Victoria Beckham fac bani si din piatra seaca. Un studiu arata ca acestia au o avere mai mare decat cea a reginei Elizabeth a II-a.

Conform unei cercetari semnata de London School of Marketing, familia Beckham are o avere totala ce a fost estimata la 508 milioane de lire sterline. 

“Brandul Beckham a fost folosit pentru a face reclama pentru absolut orice, de la hainele unor designeri de lux la televiziunea prin satelit si pana la branduri de whisky”, a declarat Anton Dominique, directorul London School of Marketing.

Acesta a adaugat: “Ceea ce este de asemenea interesant este faptul ca numele familiei Beckham este aproape la fel de influent ca oricare membru individual al familiei”.

David si Victoria Beckham castiga impreuna 40 de milioane de lire sterline si detin impreuna un portofoliu de bunuri evaluate la 190 milioane de lire sterline. Casa de moda a Victoriei valoreaza 60 de milioane de lire sterline, iar firma de echipament sportiv a sotului ei este evaluata la 150 de milioane de lire sterline.

Sursa foto: cugetliber