INFIORATOR! Ce s-a intamplat de fapt cu pasagerii din AVIONUL DISPARUT

Oficialii australieni cred ca cei 239 de la bordul AERONAVEI BOEING 777 apartinand Malaysia Airlines AU MURIT SUFOCATI, in timp ce avionul s-a prabusit in ocean in timp ce se afla pe pilot automat.

Cel mai probabil, pasagerii si echipajul ZBORULUI MH370 AU MURIT SUFOCATI, au declarat oficiali australieni, informeaza cotidianul britanic The Mirror in editia sa electronica.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT, DEZVALUIRILE DE ULTIMA ORA. ANUNTUL A FOST FACUT ACUM!

Intr-un raport dat publicitatii joi, Biroul Australian pentru Siguranta Transporturilor crede ca AERONAVA s-a prabusit apoi in ocean, in timp ce se afla pe pilot automat, iar toti ce de la bord nu au fost constienti de ce s-a intamplat. Concluziile anchetatorilor au fost emise dupa ce au fost comparate conditiile ZBORULUI DISPARUT cu alte dezastre aviatice produse anterior.

Astfel, in opinia echipelor de cautari, cel mai probabil AVIONUL s-a prabusit mai la sud in Oceanul Indian decat s-a crezut initial. De aceea, oficialii australieni au anuntat o schimbare referitoare la zona de cautari.  

ZBORUL MH370, care asigura legatura intre Kuala Lumpur si Beijing, cu 239 de persoane la bord, si-a schimbat brusc traseul la o ora dupa decolare. AVIONUL a intrerupt, de asemenea, comunicarea cu turnul de control si a disparut fara urma.

Citeste si: CAND NIMENI NU SE MAI ASTEPTA, MISTERUL AVIONULUI DISPARUT A FOST DEZLEGAT

Semnalele sonore il localizeaza la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, ramanand fara combustibil. Dupa trei luni de la disparitie, niciun fragment al AVIONULUI nu a fost gasit, in pofida unei operatiuni vaste de cautare navala si aeriana, desfasurata in largul coastelor estice ale Australiei. 

Sursa foto: Daily Star