AUDI recheama in SERVICE 70.000 de automobile din cauza unor probleme la FRANA

Constructorul de automobile de lux AUDI, divizie a grupului german Volkswagen, a anuntat vineri ca va rechema la SERVICE aproximativ 70.000 de automobile vandute la nivel mondial pentru o problema legata de SISTEMUL DE ASISTENTA LA FRANARE, transmite AFP.

Modelele vizate de aceasta actiune sunt A4, A5, A6, A7, Q5 si Q7 construite in perioada martie-decembrie 2012 si dotate cu motoare diesel de trei litri TDI.

Citeste si: AUDI RS5 SAU MERCEDES C63 AMG ? FOTO SI VIDEO

Un purtator de cuvant de la AUDI a precizat ca exista riscul ca o cantitate mica de ulei de motor sa ajunga in SISTEMUL DE ASISTENTA LA FRANARE via conducta de depresiune.

“Vehiculele pot frana in continuare, insa este nevoie de o presiune mult mai mare pe pedala de frana”, a informat AUDI intr-un comunicat de presa, potirvit Agerpres.

Constructorul auto a precizat ca este nevoie de schimbarea conductei de depresiune, o operatiune GRATUITA si care dureaza aproximativ o jumatate de ora.

Citeste si: GENEVA 2014: PRIMELE IMAGINI CU NOUL AUDI TT-S. GALERIE FOTO

AUDI intentioneaza sa investeasca 22 de miliarde de euro in perioada 2014 — 2018, pentru a trece in fata rivalului BMW si a ocupa pozitia de cel mai mare constructor mondial de automobile de lux.

Sursa foto: autoblog.com