Audieri in cazul lui Cosmin, adolescentul care s-a fotografiat cu tricolorul la gat

Un numar de sase persoane din judetul Covasna au fost audiate in cazul adolescentului din Sfantu Gheorghe care a primit amenintari pe Facebook dupa ce a postat o fotografie a sa cu steagul Romaniei la gat, a declarat marti Nicoleta Marin, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Craiova.

Nicoleta Marin a aratat ca cele sase persoane sunt din judetul Covasna, iar cercetarile continua in acest caz. Tanarul a depus in data de 18 martie o plangere la Politie, pentru amenintare.

Citeste si: Cazul lui Cosmin, tanarul amenintat de unguri cu moartea pentru tricolor, cercetat de politisti

Un adolescent din Sfantu Gheorghe care s-a fotografiat pe 15 martie cu steagul romanesc in apropierea statuii voievodului Mihai Viteazul din centrul municipiului Sfantu Gheorghe, avand pe fundal mii de maghiari care sarbatoreau Ziua Maghiarilor de Pretutindeni cu drapele secuiesti si ale Ungariei, si a postat poza pe Facebook a primit mai multe amenintari pe reteaua de socializare, unde s-a iscat o disputa intre romani si maghiari.

Sute de utilizatori ai retelei de socializare au comentat fotografia intr-un limbaj vehement, printre ei aflandu-se si mai multe persoane de etnie maghiara care il amenintau cu bataia pe baiat.

Foto: dantanasa.ro