Audieri pe banda rulanta in cazul invatatoarei spagare de la Scoala nr.10 din Capitala

Politistii de la Sectia 6 vor audia, in acest week-end, aproximativ 20 de parinti ai copiilor din clasa invatatoarei de la Scoala 10 din Capitala, acuzata ca solicita bani de cadouri de la parinti, potrivit unor surse din Politie, informeaza Mediafax.

Potrivit surselor citate, la sediul Sectiei 6 Politie vor fi chemati pentru audieri, in zile urmatoarele, aproximativ 20 de parinti, pentru ca, in urma discutiilor cu acestia, anchetatorii sa stabileasca daca invatatoarea Dana Blandu, care a cerut bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai Scolii nr. 10 “Maria Rosetti”, ar fi primit astfel foloase necuvenite.

La sediul Secţiei 6 Politie a venit, vineri dimineata, mama unuia dintre elevii din clasa invatatoarei Dana Blandu, urmand ca, in aceeasi zi, in fata politistilor sa se prezinte si parintii altor doi copii.

Audierile la Sectia 6 Politie au inceput joi, cand au fost sa dea declaratii femeia care a inregistrat-o pe invatatoare atunci cand cerea bani pentru cadouri si tatal altui copil.

Potrivit anchetatorilor, dupa ce vor fi audiati cei aproximativ 20 de parinti, va fi citata pentru a se prezenta la Sectia 6 Politie si invatatoarea Dana Blandu.

Inspectorul scolar general al Capitalei, Constantin Traistaru, a anuntat ca o decizie in cazul invatatoarei Dana Blandu de la Scoala nr. 10 va fi luata dupa hotararea Consiliului de Administratie al unitatii de invatamant, acesta urmand sa se intruneasca vineri.

Sursa foto: realitatea.net