AUDIO INCENDIAR cu discutiile PAPUSARILOR VANTU si GHITA: I-am zis lui PONTA, ba o f… pe ma-ta, te duci pe sticla!

Trei inregistrari audio INCENDIARE cu SEBASTIAN GHITA si SORIN VANTU. Vechi (n.n. din 2011), dar BUNE! Toate demonstreaza, inca o data, despre cum s-au facut si se fac inca-dovada arestarile pe banda rulanta-afaceri in Romania, scrie comisarul.ro.

Mai mult, pentru ca vorbim despre televiziune, principala sursa de dezinformare din societatea romaneasca, este bine sa auziti, direct de la sursa, ce parere au si cum decid patronii in legatura cu ,,celebrii” realizatori TV si cu invitatii de prin studiouri. Desi  SEBASTIAN GHITA si SORIN OVIDIU VANTU s-au certat public in dese randuri (n.red. vezi scandalurile FNI si Realitatea), inregistrarile de mai jos demonstreaza ca totul nu este decat un spectacol regizat de cei doi PAPUSARI din mass media autohtona!

CITESTE SI: STENOGRAMA INCENDIARA: PONTA il slugarea pe COCOS: Da, domnu’ director! Ordonati! 

Cum SEBASTIAN GHITA face acum pe dizidentul dar si-a pus ciracii din PSD-via prietenul VICTOR PONTA-sa ceara plecarea lui ROBERT CAZANCIUC din fruntea Ministerului Justitiei, este bine sa auziti cu urechile voastre cum spune cu gurita lui, laudandu-se la SOV: ,,I-am zis lu PONTA, ba, o f…t pe ma-ta, te duci pe sticla!” (in partea a treia la minutul 4.10)!

Va avertizam ca INREGISTRARILE sunt NECENZURATE, pe alocuri dialogul continand un LIMBAJ LICENTIOS!

Sursa foto: