AUDIO INCENDIAR: Unul dintre “GREII” vizati de ancheta DNA la ANRP apare in discutii

ADRIAN MITITELU a dat publicitatii o INREGISTRARE AUDIO a ceea ce pare a fi un dialog intre avocatul sau, MIRCEA MOISE, si VASIILE SIMAN, fostul patron al echipei SPORTUL STUDENTESC.

“In cadrul acestei discutii, ADRIAN MITITELU este constrans de MIHAI ROTARU prin intermediul imputernicitului patronului lui CS U, VASILE SIMAN, sa cedeze o suprafata de teren in valoare de 15 milioane euro in schimbul echipei CSU CRAIOVA si pentru a i se ridica blocajul instituit de MIHAI ROTARU. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) este in posesia a 500 de minute inregistrari efectuate in mod legal in perioada Mai 2015 – Iunie 2015”, este explicatia de pe site-ul publicatiei editiespeciala care insoteste filmuletul de aproximativ 4 minute.

CITESTE SI: GHITA catre MIRCEA COSMA: Sunteti cel mai tare pe Moldova. (…) Ne-a furat TARICEANU din voturi (stenograme) 

Ziarul lui ADRIAN MITITELU a ilustrat articolul cu o imagine in care apar MIHAI ROTARU, LIA OLGUTA VASILESCU, MIRCEA SANDU, VASILE SIMAN, PAVEL BADEA si titlul “Caracatita Rosie – Santaj ordinar”.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) este in posesia a 500 de minute inregistrari efectuate in mod legal in perioada Mai 2015 – Iunie 2015. MIHAI ROTARU este una si aceasi persoana cu personajul implicat in FRAUDA URIASA inregistrata dupa RETROCEDARILE ILEGALE de la ANRP.

Sursa audio: youtube