Augusta Lazarov: “Da, sunt INSARCINATA!”. Tatal este un ACTOR CUNOSCUT

La cinci ani de la decesul lui VALERIU LAZAROV, AUGUSTA si-a refacut viata in bratele actorului ANDREAS PETRESCU. De cateva luni, cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste si urmeaza sa devina parinti.

Augusta Lazarov este insarcinata in sase luni si urmeaza sa nasca in preajma Craciunului. “Da, sunt insarcinata, vom avea un baietel. Ma simt foarte bine si abia astept sa vina Craciunul”, a declarat AUGUSTA, in culmea fericirii, citata de tabloidul Libertatea.

Citeste si: BURLACUL: VLADIMIR DRAGHIA NEAGA RELATIA CU AUGUSTA LAZAROV

La randul sau, viitorul tatic a marturisit ca intotdeauna si-a dorit un copil si nu ii este teama. “AUGUSTA se simte foarte bine. Merge la serviciu, bineinteles. Bebe o lasa sa isi continue programul de pana acum. Nu am hotarat inca (n.r.-un nume). Deocamdata nu este nevoie sa il strigam. Stim mereu unde e.”, a punctat ANDREAS PETRESCU, potrivit Click!, actorul declarand ca detaliile legate de casatoria sa cu AUGUSTA LAZAROV nu au fost inca stabilite.

PETRESCU a mai spus ca bebelusul se va naste in Romania, “in ziua in care el decide ca a venit momentul”, si nu in Spania, tara adoptiva a AUGUSTEI.

ANDREAS PETRESCU si AUGUSTA LAZAROV s-au indragostit unul de celalalt la inceputul acestui an, dupa ce fosta sotie a mogulului media a mers sa-l vada la teatru pe actor.

AUGUSTA LAZAROV VA COORDONA PROGRAMELE DE DIVERTISMENT LA ANTENA 1

Sursa foto: click.ro