AUGUSTIN LAZAR, numit in functia de PROCUROR GENERAL al ROMANIEI

KLAUS IOHANNIS a sustinut, joi, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, iar in cadrul acestui eveniment, printre punctele principale ale zilei a fost si numirea in functia de PROCUROR GENERAL a lui AUGUSTIN LAZAR. Iohannis a transmis ca a semnat acest decret.

Presedintele a semnat decretul privind numirea lui AUGUSTIN LAZAR ca sef al procurorilor. In urma cu o saptamana, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, i-a transmis presedintelui aceasta propunere, care se pare ca a fost si cea aleasa in final.

CITESTE SI: IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA DARII IN PLATA SI LEGEA FINANTARII PARTIDELOR POLITICE

“Am semnat decretul de numire in functia de PROCUROR GENERAL al Romaniei a lui AUGUSTIN LAZAR”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

“Proiectul managerial are propunerea de a reforma Ministerul Public si de a il ridica la standarde europene, din punct de vedere al managementului si al mentatitatii. Proiectul e bazat pe o cunoastere aprofundata a Ministerului Public, care vine nu doar din experienta ci si din activitatea de cercetator pe care am avut-o fiind si cadru didactic”, a spus magistratul in cadrul interviului pe care l-a sustinut la CSM.

Sursa foto:  presidency