AUGUSTIN ZEGREAN: Strigau dupa mine ORBULE, HANDICAPATULE. Cu ce sunt eu vinovat pentru referendum?

Presedintele Curtii Constitutionale (CCR), AUGUSTIN ZEGREAN, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in DOSARUL REFERENDUMULUI, dar si in cel disjuns din acesta, respectiv DOSARUL ERATA. 

Intrebat cu privire la aceste dosare, Zegrean s-a scuzat, spunand ca el nu are nicio vina, el doar a citit rezultatele primite in Parlament. 

“CU CE SUNT EU VINOVAT? Eu doar am prezentat votul in parlament. 8 milioane 4 sute si ceva, 46,2%”, a declarat Augustin Zegrean la iesirea de la audieri pentru televiziuni pe treptele Parchetului General.

“Le-am raspuns tot ce m-au intrebat, in legatura cu erata, daca prin asta s-au modificat sau nu rezultatele referendumului si nu s-au modificat. Ce am primit de la BEC am dat mai departe. Nu mi se aduce nicio acuzatie, am fost audiat ca martor”, a  mai spus Zegrean la iesire din sediul Parchetului.

El a adaugat ca erata CCR a fost intocmita la el in birou, si nu la CSM si ca de fapt a fost o eroare, deoarece a fost setat gresit calculatorul.

CITESTE aici declaratia Presedintelui CCR, AUGUSTIN ZEGREAN, la sosirea la PARCHETUL GENERAL

Intrebat cu privire la persoanele aflate in fata Parchetului si care ii strigau “RUSINE” si “DEMISIA”, presedintele CCR a afirmat ca aceeasi oameni il injurau si cand a citit rezultatele in Parlament: 

“Sa ii intrebati pe ei (n.r. de ce cer demisia) , nu pe mine. Cand am adus votul de la referendum, strigau dupa mine <<ORBULE, HANDICAPATULE>>”.