AURELIA CRISTEA, al treilea ministru care anunta ca NU va mai face parte din Guvern

AURELIA CRISTEA, ministru delegat pentru Dialog Social, este al treilea membru al Guvernului Ponta care anunta, sambata, pe Facebook, ca NU va mai face parte din viitorul cabinet.

Ca si RAZVAN NICOLESCU si FLORIN JIANU, AURELIA CRISTEA spune ca a discutat cu premierul VICTOR PONTA despre incheierea mandatului sau la Palatul Victoria.

Citeste si: FLORIN JIANU si-a anunta si el RETRAGEREA din Guvern

“Sarbatorile iernii se petrec mereu acasa, in familie si sunt cu atat mai frumoase atunci cand la finalul unui proiect, politic, rezultatele sunt apreciate de echipa. Si am speranta ca si de catre cei cu care am interactionat. In aceasta seara, in urma unei discutii cu premierul Victor Ponta am incheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasa, in Cluj-Napoca. Le multumesc tuturor colegilor pentru buna colaborare si premierului Victor Ponta pentru incredere. Ma bucur ca am reusit in aproape zece luni, in calitatea de ministru delegat pentru dialog social sa imbunatatesc comunicarea si dialogul intre partenerii sociali si autoritati, sa pun umarul la lansarea unor proiecte finantate prin fonduri europene care sa incurajeze democratia participativa, sa sustin un dialog constructiv cu partenerii sociali si sa contribui la promovarea unei culturi a dialogului nonconflictual.

Apreciez foarte mult demersul societatii civile, mesajul de reforma si modernizare a societatii promovat de aceasta, in spatiul public, si ma bucur ca am reusit sa sustin proiectele tinerilor. In perioada imediat urmatoare voi prezenta un raport de activitate si cateva ganduri de viitor, atat pentru sfera dialogului social cat si pentru comunitatea noastra, Cluj-Napoca. In incheiere va multumesc tuturor celor care mi-ati urmarit activitatea si mi-ati scris”, este mesajul AURELIEI CRISTEA, postat pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: RAZVAN NICOLESCU a DEMISIONAT din Guvern

Ministrul delegat pentru Energie, RAZVAN NICOLESCU, si-a anuntat, sambata, pe Facebook plecarea din Guvern. Postul pe care il detinea Nicolescu nu se va mai regasi in cabinetul pe care il va propune VICTOR PONTA in Parlament, Departamentul pentru energie urmand sa fie integrat in cadrul Ministerului Economiei. La scurt timp,  si ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, FLORIN JIANU, si-a anuntat retragerea din Executiv.

Sursa foto: clujazi.ro