AURELIAN PAVELESCU a dezvaluit planurile PNTCD pentru anul 2016

Obiectivul PNTCD pentru 2016 este intrarea partidului in Parlament cu grupuri parlamentare, a declarat sambata AURELIAN PAVELESCU, presedintele PNTCD. “Ne propunem pentru 2016 intrarea cu grupuri parlamentare, dupa ce in 2012 partidul a reintrat in Parlament pentru prima data dupa 1996.  ALEGERILE LOCALE reprezinta o etapa foarte importanta, etapa ce va dovedi ca partidul s-a deschis, s-a intinerit, s-a modernizat si ofera solutii romanilor altele decat partidele corupte, care au pus monopol pe tara”, a declarat, in conferinta de presa, liderul PNTCD AURELIAN PAVELESCU.

AURELIAN PAVELESCU a subliniat ca a fost inceputa constructia partidului filiala cu filiala, un demers considerat “anevoios si dificil”, in conditiile in care “mare parte a populatiei nu mai are incredere in partidele politice si nu vrea sa se mai implice in politica”. Presedintele PNTCD a anuntat ca noul lider interimar al filialei judetene Bihor este Gelu Pop.

“Am reorganizat partidul in cele mai multe dintre judetele tarii. Bihorul este unul dintre judetele in care a fost reorganizat de la zero. Este una dintre rarele exceptii in care PNTCD-ul nu a functionat ani de zile. (…)

CITESTE SI: SONDAJ INSCOP: PNL CONDUCE IN INTENTIA DE VOT A ROMANILOR, URMAT DE PSD SI UNPR

Proiectul partidului este de noua generatie, pe principiile fondatorilor partidului, tinand cont, inainte de toate, de principiile morale si de morala crestina. Consideram ca Romania are nevoie astazi de principii morale si de o chemare a crestinilor de toate confesiunile pentru a apara familia crestina, pentru a apara traditiile, natiunea romana, valorile istorice, pe care PNTCD-ul intotdeauna le-a aparat si promovat”, a afirmat AURELIAN PAVELESCU. Manager al unei companii de transport, Gelu Pop, 33 de ani, si-a manifestat dorinta de a resuscita organizatia judeteana.

“Cred cu tarie ca societatea noastra merge pe un drum oarecum gresit din perspectiva moralitatii si cred ca noi, ca oameni, ca familii, trebuie sa schimbam acest lucru si sa revenim la normalitate. Am identificat mai multe probleme ale societatii, din perspective morale si respectiv profesionale. (…) Caut sa aduc o imbunatatire a vietii omului, incepand cu familia, si in acelasi timp, sa pregatim o echipa foarte bine pregatita pentru alegeri”, a spus presedintele interimar al PNTCD Bihor.

Sursa foto: realitatea