AURELIAN PAVELESCU a vandut SEDIUL ISTORIC al PNTCD din centrul Capitalei in CONDITII SUSPECTE, pentru a evita SECHESTRUL JUDECATORESC

PNTCD a vandut pe 20 decembrie, in CONDITII SUSPECTE, SEDIUL ISTORIC al partidului situat in centrul Bucurestiului, pentru a evita SECHESTRUL JUDECATORESC impus printr-o hotarare judecatoreasca pentru neplata datoriilor catre o firma privata, potrivit evz.ro.

Imobilul fusese restituit partidului in 2009, ca urmare a hotararii Curtii de Apel Bucuresti. Desi legea privind finantarea partidelor politice interzice vanzarea bunurilor imobile timp de zece ani de la intrarea in patrimoniu, PNTCD a vandut cladirea dupa numai cinci ani.

Dupa ce doi notari au refuzat sa autentifice contractul de vanzare, liderul PNTCD, AURELIAN PAVELESCU, a reusit sa perfecteze contractul de vanzare a imobilului la un notar din Ramnicu Valcea.

Citeste si: SCANDAL la PNTCD: AURELIAN PAVELESCU s-a BARICADAT in sediul partidului. UPDATE

Pe 20 decembrie, AURELIAN PAVELESCU, insotit de alti trei membri din conducerea partidului (Marius Gutau, Nick Teodorescu si Gheorghe Dinescu) i-au vandut imobilul din buricul Bucurestiului “colegei” Oanei Alina Danila pentru 420.000 de euro. Vanzarea a fost facuta in rate, 45.000 de euro pana la 30 decembrie, 27.000 de euro pana pe 30 aprilie 2015, “grosul” de 348.000 de euro urmand a fi platit abia la sfarsitul anului 2016.

Cumparatorul Oana Alina Danila este, la randul ei, membru PNTCD si presedinte al organizatiei de femei a partidului. Ea a marturisit ca nu si-a dorit niciodata sa cumpere sediul.

“Sper ca, pana la ultima rata, sa gasesc pe cineva care sa cumpere. Aceasta vanzare a fost o decizie politica pentru a nu ne fi executata cladirea in contul unei alte datorii, catre o firma privata”, a afirmat Danila.

Citeste si: PNTCD nu va sustine niciun candidat in TURUL II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE

AURELIAN PAVELESCU a declarat ca vanzarea cladirii din str. Clemenceau este legala. El sustine ca hotararea de vanzare a fost luata legal si statutar de Comitetul National de Conducere. Pavelescu a mai spus ca instanta judecatoreasca a reconfirmat doar proprietatea PNTCD asupra cladirii, asa ca nu i s-ar aplica interdictia de zece ani.

Liderul PNTCD a mai declarat ca vanzarea cladirii trebuia facuta pentru a evita instituirea sechestrului.

Sursa foto: epochtimes-romania.com