AUSTRALIA: ATAC ARMAT la SYDNEY soldat cu un MORT si DOI RANITI

Un ATAC ARMAT a avut loc, luni dimineata, intr-un parc industrial din SYDNEY (AUSTRALIA). In timpul impuscaturilor, un barbat a fost UCIS, iar alti doi RANITI. Politia din statul australian Noul Wales de Sud a declarat ca trei barbati au fost gasiti impuscati cand autoritatile au mers la locul atacului, in urma unui apel la numarul de urgenta, transmite The Independent.

Una dintre victime, un barbat in varsta de 43 de ani, a murit la locul incidentului, iar celelalte doua persoane impuscate au fost transportate la spital.
Forte de ordine puternic inarmate au inconjurat cladirea companiei din care s-au auzit impuscaturile, aflata in suburbia Ingleburn a orasului SYDNEY. Parcul industrial este situat la circa 40 de kilometri fata de centrul orasului SYDNEY.

CITESTE SI: CUPLUL RAPIT IN BURKINA FASO ESTE AUSTRALIAN. CEI DOI SE AFLA IN MAINILE JIHADISTILOR. UPDATE

Angajatii celorlalte companii din parcul industrial au fost rugati sa nu iasa din cladiri, iar drumurile din zona au fost blocate. La locul atacului se afla si o echipa de negociatori, iar operatiunea fortelor australiene este in desfasurare, potrivit inspectorului de politie Mark Brett. Politistul a adaugat ca una dintre victime a fost supusa unei interventii chirurgicale, iar cealalta are rani usoare in partea de jos a corpului.

Sursa foto: the australian