AUSTRALIA: Cinci MORTI dupa ce un AVION s-a PRABUSIT la MELBOURNE

Autoritatile australiene au anuntat ca cinci persoane si-au pierdut viata, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste acoperisul unui centru comercial la scurt timp dupa ce decolase de pe un aerodrom din apropiere de Melbourne, informeaza News.ro citand presa de la Antipozi.

Potrivit politiei, este vorba de un avion Beechcraft King.De asemenea, echipajul avionului anuntase o defectiune la motor inainte de a se prabusi peste un centru comercial situat in apropierea pistei aeroportului Essendon. Martorii sustin ca avionul a explodat in momentul impactului, iar un fum negru s-a ridicat deasupra autostrazii din apropiere.

”Erau cinci oameni in aeronava, dar se pare ca nimeni nu a supravietuit acestui accident”, a declarat adjunctul comisarului de politie din Victoria, Stephen Leane. Tragedia aviatica a avut loc in jurul orei locale 9.00 (00.00 ora Romaniei), cu aproximativ o ora inainte de deschiderea centrului comercial din Melbourne. Potrivit primelor informatii, aeronava se indrepta spre insula King, situata in stramtoarea Bass dintre Australia si Tasmania.

Sursa foto: captura video