AUSTRALIAN OPEN 2014: Australienii cred ca Simona Halep este din Bulgaria

Australienii au comis astazi o gafa in momentul in care s-au referit la Simona Halep, notand ca jucatoarea de tenis este originara din Bulgaria, nu din Romania.

Chiar daca Simona Halep a devenit una dintre cele mai bine cotate jucatoare din lume, despre ea vorbindu-se foarte mult in ultimul an, acest lucru nu-i impiedica pe jurnalistii australieni sa comita gafe. Site-ul postului de televiziune australian SBS noteaza ca Simona Halep este din Bulgaria si nu din Romania. “Jucatoarea din Bulgaria a incheiat 2013 ca fiind jucatoarea cu cel mai mare progres din circuit”, scrie sursa citata.

Australienii si-au aratat si mirarea cu privire la parcursul Simonei Halep din ultima perioada. “Anul trecut, cand Simona Halep a fost eliminata, pentru al doilea an, in primul tur de la Australian Open, jucatoarea in varsta de 22 de ani nu-si putea imagina ca peste doar un an va lupta pentru un loc in semifinale”, a mai scris site-ul australian.

Simona Halep va juca in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2:00, in sferturile de finala ale Australian Open 2014 contra jucatoarei Dominika Cibulkova din Slovacia.

Sursa foto: sport.ro