Australian Open 2014: Monica Niculescu, Raluca Olaru si Horia Tecau au fost eliminati

Ziua de vineri a fost una extrem de nefasta pentru sportivii romani aflati la Australian Open. Trei dintre jucatorii nostri prezenti pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam al anului 2014 au fost eliminati in ceea ce presa sportiva numeste „vinerea neagra”. Astfel, Raluca Olaru, Horia Tecau si Monica Niculescu (foto) au fost eliminati din competitia de la Antipozi.

Primul roman care a parasit Australian Open vineri a fost Horia Tecau. Chiar daca si-a schimbat partenerul de dublu in acest an, nici cu olandezul Jean-Julien Rojer rezultatele nu sunt cele asteptate. Cei doi au fost eliminati in turul secund al probei de dublu de la Australian Open de cuplul Michael Venus – Yuki Bhambi, scor 6-4, 6-4, asta desi romanul si olandezul erau favoritii cu numarul 10.

A urmat Raluca Olaru, romanca facand pereche cu Varvara Lepchenko, din Statele Unite. Ele au fost invinse de cuplul Chan – Huber, care s-a impus cu 6-4, 7-6 (4).

Din pacate, cea mai in forma jucatoare a Romaniei din acest inceput de an 2014, Monica Niculescu a fost eliminata de rusoaica Ekaterina makarova cu scorlu de 2-0 (6-4, 6-4).

Sursa foto: wtatennis.com