AUSTRALIAN OPEN 2014: Perechea Errani / Vinci a castigat proba de dublu feminin

Primul trofeu de la Australian Open 2014, cel din proba de dublu feminin a fost castigat astazi de perechea Errani / Vinci, din Italia.

Seria finalelor de la turneul de tenis Australian Open 2014 a fost deschisa astazi de cea de dublul feminin, italiencele Errani / Vinci pastrandu-si titlul cucerit anul trecut la Melbourne Park dupa ce le-au invins in ultimul act pe rusoaicelor Ekaterina Makarova / Elena Vesnina, scor 6-4, 3-6, 7-5. Astfel, cele mai titrate tenismene ale Italiei, cotate drept principale favorite ale probei, s-au impus, nu fara emotii ce-i drept dat fiind faptul ca in setul decisiv scorul a fost 2-5 pentru rusoaice, si au cucerit pentru a doua oara consecutiv trofeul.

In celelalte finale de la Australian Open 2014 se intalnesc in proba de simplu feminin, sambata dimineata Na Li (China, 4 WTA) vs. Dominika Cibulkova (Slovacia, 20 WTA), Rafael Nadal (Spania, 1 ATP) vs. Stanislas Wawrinka (Polonia, 8 ATP), in cea de simplu masculin, programata duminica dimineata, Eric Butorac (SUA) / Raven Klaasen (Africa de Sud) vs. Lukasz Kubot (Polonia) / Robert Lindstedt (Suedia) la dublu masculin si la dublu mixt, Sania Marza (India) / Horia Tecau vs. Kristina Mladenovic (Franta) / Daniel Nestor (Canada).

Sursa foto: washingtonpost.com