AUSTRALIAN OPEN 2014: Simona Halep a rabufnit inaintea meciului cu Jelena Jankovici

Simona Halep, calificata in optimile de finala ale turneului de la Australian Open, a rabufnit inaintea partidei pe care o va sustine contra Jelenei Jankovici pentru calificarea in sferturile de finala.

Simona Halep are un motiv urias de nemultumire inaintea meciului pe care il va disputa in noaptea de duminica spre luni impotriva Jelenei Jankovici din Serbia. Schimbarile climatice din Australia au enervat-o la culme pe romanca, tenismena noastra plangandu-se ca poate juca la nivelul sau obisnuit din aceasta cauza. “Nu am facut cel mai bun meci, dar vremea mi-a creat probleme. O diferenta mare intre vremea din turul doi, cand a fost foarte cald, iar acum nu a fost foarte cald. A aparut si vantul! E deja prea mult! Din cauza asta am facut multe greseli”, a declarat Halep dupa calificarea in optimi.

Referitor la sansele pe care le are pentru accederea in sferturile de finala, Halep s-a declarat optimista. “Pe Jankovici am batut-o ultima data si am incredere ca pot sa fac un meci bun din nou. Vreau sa fiu relaxata, sa-mi fac jocul si sa raman concentrata”, a adaugat Halep.

Meciul dintre Simona Halep si Jelena Jankovici, din optimile de finala ale Australian Open, se va disputa luni dimineata, de la ora 2:00.

Sursa foto: sport.ro