Australian Open 2014: Sportivii s-au revoltat din cauza caldurii insuportabile de la Melbourne

Majoritatea sportivilor care participa, in aceasta perioada, la Australian Open s-au lovit de  problema caldurii infernale care s-a abatut asupra orasului Melbourne in primele doua zile ale turneului. Organizatorii turneului sunt pusi la zid si acuzati ca nu fac nimic pana cand cineva nu va muri.

“Nu este usor sa joci in aceste conditii, dar pana la urma toti suferim. Sincer, nu mai suportam. Trebuie sa te adaptezi sisa incerci sa dai tot ce ai mai bun”, a declarat Victoria Azarenka.

Mai mult, situatia ar fi putut deveni tragica dupa ce jucatorul canadian Frank Dancevici a lesinat in timpul unui meci din primul tur. Si un copil de mingi a avut aceeasi problema.

“Este inuman, nu cred ca este corect pentru nimeni sa se joace in aceste conditii, incepand de la noi pana la suporteri. Am jucat meciuri de cinci seturi si nu m-am simtit ca acum dupa un singur set. Nu este normal ce se intampla. Este prea cald sa jucam, chiar vreti sa murim?”, a declarat sportivul canadian.

Chinezoaica Peng Shuai a avut si ea probleme in timpul unui meci din primul tur. Ea a cazut pe suprafata de joc si a vomitat.

Caroline Wozniacki si Rafael Nadal sunt alte doua nume grele participante la primul turneu de Grand Slam al anului care au criticat conditiile de joc.

Sursa foto: australianopen.com