AUSTRALIAN OPEN 2017: SORANA CARSTEA ELIMINATA in OPTIMI de GARBINE MUGURUZA

SORANA CARSTEA a fost eliminata, duminica dimineata, din optimile de finala de la AUSTRALIAN OPEN de Garbine Muguruza (nr.7 WTA). SORANA CARSTEA a pierdut in doua seturi, scor 6-2, 6-3, dupa o partida ce a durat putin peste o ora.

SORANA CARSTEA a acuzat anumite probleme fizice si a primit ingrijiri medicale in startul setului secund.Dincolo de acest aspect, Muguruza a fost mult mai buna decat SORANA CARSTEA, calificarea in sferturile de finala fiind una perfect logica si meritata.

SORANA CARSTEA a parut putin nervoasa si a comis multe greseli nefortate, facilitand victoria Muguruzei. In pofida acestei eliminari, pentru SORANA CARSTEA parcursul de la primul turneu de GRAND SLAM al anului a fost unul bun, peste asteptari, si o dovada clara a faptului ca poate juca tenis la cel mai inalt nivel dupa ce a trecut peste accidentarea la umar.

Datorita reusitei de la AUSTRALIAN OPEN, SORANA CARSTEA va urca 19 locuri in clasamentul WTA, pana pe 59. Totodata, pentru performanta ei de la Antipozi, SORANA CARSTEA va incasa si un cec in valoare de 220 de mii de dolari.

Sursa foto: sport