Australian Open 2019. Simona Halep eliminată de Serena Williams din optimile de finală

Simona Halep a părăsit Australian Open în faza optimilor de finală, ea fiind învinsă de Serena Williams la capătul unei partide de plină de dramatism. Scorul final a fost 6-1, 4-6, 6-4 în favoarea americancei, partida durând o oră și 48 de minute!

Partida de luni a început cum nu se putea mai prost pentru reprezentanta noastră. După un break reușit în chiar primul game, Simona le-a pierdut pe următoarele șase și nu a reușit să își facă serviciul în primul set. A fost 6-1 după numai 20 de minute și puțini erau cei care mai sperau că Halep va reuși să facă față într-o partida în care a părut copleșită de forță americancei.

Setul secund ne-a adus însă un alt joc, cu Simona care a reușit să crească nivelul pe propriul serviciu, iar presiunea s-a mutat pe umerii lui Williams, care a început să greșească destul de mult.

Simona Halep a avut trei şanse de break în setul decisiv, la 3-2 în favoarea ei. Din păcate, a fost momentul care a decis partida, Serena Williams (trecută cu bine peste dificilul moment) închizând confruntarea cu 6-4 după un meci de o oră şi 47 de minute.

În sferturile de finală, Serena Williams va juca împotriva Karolinei Pliskova.

Sursa foto: twitter / australian open